Geçmişten Bilgiler

SIRLAR ODASI: Harry ve Ron'un şamarcı söğüte çarptıkları sahneyi çekebilmek için,tam 14 gerçek Ford Anglia otomobili heba oldu. MELEZ PRENS: Koleyle efsunlandıktan sonra Katie Bell'in havaya fırladığı sahne için set tasarımcıları Bell'in mankenini hazırladı. BİLGİ: İlk yedi Harry Potter filmi dünya çapında 6,3 milyar dolardan fazla hasılat yaptı.Bilgi:Yedi HP kitabı 200 ülkede 400 milyondan fazla sattı ve 68 dile çevirildi

28 Temmuz 2015 Salı

Hogwarts Türkiye'de Olsaydı Gazetelerde Atılacak Olan 7 Manşet

       Merhaba Potter Kafalar bazı durumlardan dolayı bir kaç gün kadar yazamadım bugün sizin için bulmuş olduğum bir yazı var ilginizi çeker diye düşündüm yazının konusu daha doğrusu bilgi diyelim biz ona bilginin konusu Hogwarts Türkiye'de olsaydı gazetelere atılabilecek bazı manşetler yer alacak belki bilenleriniz vardır aranız da daha fazla uzatmadan manşetlere geçelim isterseniz 

1- Bu haber süpürge sahiplerini çok üzecek!

Sihir bakanlığından süpürge sahiplerini üzecek karar çıktı. Bakanlık, mahkemenin torba kanunla geçirilen "Süpürge bulunduran kişilerin seyrüsefer hallerinde, iş sağlığı ve güvenliği kanunu hükümlerinden muaf tutulurlar" hükmünü iptal etti. Karar Gelecek Postası'nda yayımlandı.

2- Eylemcilere ruh emicilerin müdahalesi sert oldu!

Grimmauld Meydanı'nda yapılacağı duyurulan 'Animagusyürüyüşü için toplanan gruplara ruh emiciler müdahale etti. Müdahale sırasında, aralarında bir gazetecinin de bulunduğu onlarca kişi yaralandı.

3- Dumbledore son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Albus Dumbledore ikindi namazının ardından düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

4- Ravenclaw tura erken veda etti!

Temsilcimiz Ravenclaw, Quidditch 2. ön eleme turu rövanşında rakibine deplasmanda penaltılarla 4-1 yenildi ve kupaya erken veda etti.

5- Gryffindor'a stat müjdesi!

Stat özlemini dindirmek isteyen Gryffindor'a Başkan Minerva Mcgonagall stat projesiyle ilgili müjdeyi verdi.

6- Voldemort muhalefete yüklendi!

Ölüm yiyenler grup toplantısında konuşan Voldemort başta Harry Potter olmak üzere muhalefet edenlere yüklendi.

7- Hogwarts'ta kayıt parası alınmayacak

Sihir Bakanı Cornelius Fudge, "Okullar açıldığında, kayıt kabul dönemlerinde velilerden hiçbir başlık altında, aidat, bağış alınmayacak" dedi.

Evet Potter Kafalar Hogwarts Türkiye'de olsaydı gazetelere atılabilecek bazı manşetler böyle aslına bakılırsa hepimizin tahmin ettiği ve aynen böyle yazarlardı diyerek okuyacağınız manşetler yer alıyor umarım bunlar ilginiz çeker şimdiden teşekkürler 

-HpKreacher

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder