Geçmişten Bilgiler

SIRLAR ODASI: Harry ve Ron'un şamarcı söğüte çarptıkları sahneyi çekebilmek için,tam 14 gerçek Ford Anglia otomobili heba oldu. MELEZ PRENS: Koleyle efsunlandıktan sonra Katie Bell'in havaya fırladığı sahne için set tasarımcıları Bell'in mankenini hazırladı. BİLGİ: İlk yedi Harry Potter filmi dünya çapında 6,3 milyar dolardan fazla hasılat yaptı.Bilgi:Yedi HP kitabı 200 ülkede 400 milyondan fazla sattı ve 68 dile çevirildi

16 Şubat 2016 Salı

Bertie Bottun Her Lezzetten Fasulyeleri

       Merhaba Potter Kafalar bir önceki yazımızda her Potter Kafanın yapmak ve içmek istediği içecek olan kaymak birasının malzemelerini ve yapımını yazmıştım bugün ise Bertie Bottun Her Lezzetten Fasulyeleri ile ilgili yazacağım.

       Öncelikle nereden alabileceğinizi, içinde hangi tatların bulunduğunu ve kaç adet olduklarını yazalım ama ben burada çok uzun tutmamak için sadece 10 adet yazacağım çünkü 65 kadar şekerleme bulunmakta eğer hangi tatta şekerlemeler olduğunu öğrenmek istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

       İçinde bulunan lezzetler :
1-Muz
2-Karabiber
3-Yaban Mersini
4-Pamuk Şeker
5-Kiraz
6-Tarçın
7-Kulak Kiri
8-Kusmuk
9-Karpuz
10-Sabun

       Evet Potter Kafalar liste halinde sadece on adet şekerleme yazdım bunların dışında çim, yeşil elma, sosis ve çürük yumurta gibi değişik tatta şekerlemeler de bulunmakta.Anlaşılan lezzetli şekerlemelerin bulunduğu kadar tiksindirici tatlar da şekerlemeler de bulunmakta bunları nereden alabileceğimize gelirsek ona da bu adresten ulaşabilirsiniz.

-HpKreacher

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder