Geçmişten Bilgiler

SIRLAR ODASI: Harry ve Ron'un şamarcı söğüte çarptıkları sahneyi çekebilmek için,tam 14 gerçek Ford Anglia otomobili heba oldu. MELEZ PRENS: Koleyle efsunlandıktan sonra Katie Bell'in havaya fırladığı sahne için set tasarımcıları Bell'in mankenini hazırladı. BİLGİ: İlk yedi Harry Potter filmi dünya çapında 6,3 milyar dolardan fazla hasılat yaptı.Bilgi:Yedi HP kitabı 200 ülkede 400 milyondan fazla sattı ve 68 dile çevirildi

21 Şubat 2016 Pazar

70. Yaşın Kutlu Olsun Alan Rickman

       Merhaba Potter Kafalar bugün hepimizin çok sevdiği ve yakın zaman da vefat eden Alan Rickman'ın doğum günü. Bugün aramızdan ayrılmasaydı 70. yaş gününü kutluyor olacaktı bundan on yıl sonra da sallanan sandalyesinde oturmuş Harry Potter okuyor olacaktı. Erken ayrıldı aramızdan büyük oyuncu ve büyücü Alan Rickman daha ailesi bunca zaman sonra bile mi diye soracaktı ona Harry Potter okurken ve o da  'her zaman' cevabını verecekti. Bugün doğum gününün olduğunu hatırladığım da ve yaşının yetmişe gelmiş olması ne kadar büyüdüğümü ve aradan ne kadar çok zaman geçtiğini hatırlattı bana.

       Çocukluğum da başlayan bu sevgi gençliğe ilk adımımı attığımda bana dayanak noktası oldu ve anılar bıraktın bizde güzel kalpli insan çoğu Potter Kafa aslında benim gibi canlandırdığın karakteri sevmiyordu fakat senin hikayen madalyonun öbür yüzünü gösterdi bir kişinin canını nasıl feda edebileceğini ama en çok da sevmeyi öğretti. Kaderin görmene izin vermediği 70. yaşın Kutlu olsun Alan Rickman.

-İmperio

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder